Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem | AFAD açıkladı

- Güncelleme:
Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem | AFAD açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Daha 5.9 büyüklüğündeki depremin korkuları süren Düzce'de sabahın erken saatlerinde yeni bir deprem meydana geldi. AFAD'dan alınan bilgiye göre saat 07.59'da Düzce Gümüşova'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın merkez üssünü Düzce’nin Gümüşova ilçesi Yıldıztepe köyü olarak açıkladığı deprem, saat 07.59’da oldu. Yerin 14.2 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Gümüşova’nın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

DÜZCE SALLANMAYA DEVA M EDİYOR

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Gümüşova ilçesine bağlı Yongalık köyü, büyüklüğünü ise 4 olarak açıkladı. Düzce’nin Gölyaka ilçesi 23 Kasım tarihinde 5.9 büyüklüğünde depremle sallanmıştı.

Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem | AFAD açıkladı

KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTILAR

AFAD’ın verilerine göre; dün saat 13.03’te de merkez üstü Düzce olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Depremin hissedilmesiyle birlikte özellikle alışveriş merkezleri ve iş yerlerinde olan vatandaşlar panikle sokağa çıkmıştı. Kısa süreli paniğe neden olan depremde herhangi ve yaralanma ya da çökme yaşanmamıştı. Vatandaşlar bir süre sokakta bekledikten sonra işlerine geri dönmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...