Eli kanlı teröre Mehmetçik yumruğu! Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eli kanlı teröre Mehmetçik yumruğu! Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldıran 11 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Böylece hain terör örgütü emellerine ulaşamadan Mehmetçik'in yumruğu ile hezimete uğradı.

Hain terör örgütü PKK ve türevleri mücadele devam ederken eli kanlı teröristler sınır ötesinde yer alan bölgelerimize saldırıda bulunuyor ancak kahraman Mehmetçiklerimiz bu saldırılara anında karşılık verdiği gibi teröristleri tek tek etkisiz hale getiriyor. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldıran 11 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz! Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldıran 11 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Teröristler kazdıkları hendeklere gömülmekten kurtulamayacak."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1614167178340884482

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...