Eski İTÜ öğrencisi kampüste canına kıydı! Üniversiteden açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eski İTÜ öğrencisi kampüste canına kıydı! Üniversiteden açıklama geldi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) Uzay Mühendisliği bölümü öğrencisi Okan Bayram adlı bir öğrenci canına kıydı. Üniversiteden yapılan açıklamada öğrencinin 7 yılda mezun olamadığına dikkat çekildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) okuyan eski bir öğrenci canına kıydı. İTÜ Uzay Mühendisliği bölümünde okuyan Okan Bayram adlı bir öğrenmci kampüste ölü halde bulundu.

Okan Bayram'ın eğitim hayatının ardından işsiz kaldığı ve  İTÜ 1773 Kahve Satış Mekanı'nda çalıştığı öğrenilen öğrenci hakkında İTÜ'den açıklama geldi. İTÜ söz konusu öğrencinin mezun olduğu iddialarına yönelik "7 yılda mezun olamadığı" bilgisi paylaşıldı.

7 YILDIR MEZUN OLAMAMIŞTI

Olayın ardından İTÜ'nün X hesabından şu açıklama yapıldı: 

"Uzay Mühendisliği Bölümü eski öğrencimiz Okan Bayram vefat etmiştir. İTÜ Ailesi olarak öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz. Olayla ilgili soruşturmayı yakından takip ediyoruz" denildi.

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ise "Düzeltme. Bu öğrencimiz 7 yılda fakültemizden mezun olamamıştı. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...