Fırtına deniz ulaşımını vurdu: BUDO seferleri iptal oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fırtına deniz ulaşımını vurdu: BUDO seferleri iptal oldu

GÜNDEM Haberleri

Bugün BUDO'yu kullanarak yolculuk yapacakların dikkatli olması gerekiyor çünkü olumsuz hava deniz ulaşımını etkiledi. Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferlerinden 4'ü, bölgede etkili olan fırtına nedeniyle iptal edildi.

Marmara bölgesinde son günlerde etkisini artıran yağış zaman zaman yerini fırtınaya bıraktı. Fırtına ise en çok deniz yolu ulaşımını etkiledi. Özellikle buhün deniz yolu ulaşımı ile seyahat yapacak vatandaşların dikkatli olması gerekiyor çünkü bazı BUDO seferleri iptal edildi.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sayfasından yapılan duyuruya göre, saat 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...