Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Gaziantep'teki terör saldırısına tepki yağdı!

Gaziantep'teki terör saldırısına tepki yağdı!
Fotoğraf Başlığı Gaziantep'teki terör saldirisina tepki yagdi!

Gaziantep’te 2 polisin şehit olduğu, 13 kişinin de yaralandığı bombalı saldırının ardından Gaziantep protokolü teröre lanet yağdırdı.

Kaydet
a- | +A

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla gerçekleştirilen ve 2 polisin şehit olduğu, 13 kişinin de yaralandığı saldırının ardından Gaziantep protokolü teröre lanet yağdırdı. Olayın hemen ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep milletvekilleri sosyal medya hesaplarından saldırıyı gerçekleştirenlere lanet yağdırdı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüze teröristler tarafından bir saldırı yapıldı. Allah güvenlik güçlerimize bu saldırıyı yapanları kahretsin. Sayın Valimiz bir şehidimizin olduğunu açıkladı. Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifa versin. Acılarımızı daha da arttırmasın" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ise, "Gaziantep'te meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Gazi şehrimize geçmiş olsun. Gaziantep'teki menfur hain ve alçak saldırıda şehit olan polisimize Allah'tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Gaziantep'teki intihar saldırısını, terörü dolaylı dolaysız destekleyen herkesi lanetliyorum. Başımız sağolsun" açıklamasında bulundu.
AK Parti Gaziantep Mİlletvekili Ahmet Uzer de saldırıyı kınayarak, olayda şehit düşen polise Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.