Helal olsun sana koca yürekli çocuk! Yardım noktasında minik depremzedenin hareketi duygulandırdı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgesinde yardım dağıtılan noktada çekilen bir görüntü herkesi duygulandırdı. Görüntülerde görevlinin ısrarla çocuğun kucağına ekmek bırakırken minik depremzedenin ihtiyacı dışındakileri almaması dikkat çekti.

Türkiye günlerce asrın felaketinin yaşandığı bölgeye kilitlendi. Gelen haberler bir yandan üzerken bir yandan da umutlarımızı yeşertiyor. Binlerce gönüllü bölgede arama kurtarma ve yardım ekiplerine katıldı. Türkiye kenetlendi ülkenin dört bir yanından yardımlar bölgeye gönderildi. 

Helal olsun sana koca yürekli çocuk! Yardım noktasında minik depremzedenin hareketi duygulandırdı!

Sosyal medya da yayınlanan bir görüntü yürekleri ısıttı. Depremzede bir çocuğun yardım sırasında ihtiyacı dışında verilen ekmeği almaması duygulandırdı. Küçük çocuk kendisine verilen ekmeği "Ağabey bizim ekmeğe ihtiyacımız yok" diyerek ihtiyacı olanlara verilmesi için reddetti. İhtiyacı dışındakileri almayan çocuk herkesi takdir topladı. Yardım görevlisi çocuğun vicdanlı hareketini çikolata ile ödüllendirdi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

Bu video da ilginizi çekebilir

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...