Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 11 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 10, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 olmak üzere toplam 11 terörist etkisiz hâle getirildi.

Terörle mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde hız kesmeden devam ediyor. Terörün kökünü kurutmak için inlere bir bir giren ve teröristleri etkisiz hale getiren Mehmetçik, PKK'daki çözülmenin hızlanmasında da büyük paya sahip. 

11 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ

Teslim olan terörist sayısı her geçen gün artarken, öldürülenlerin sayısı da katlanıyor. Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki son operasyonlara ilişkin detaylar Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından paylaşıldı.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Teröristler için hiçbir yer güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 10 PKK’lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...