Saç saça baş başa kavga ettiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Saç saça baş başa kavga ettiler

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kağıthane’de bir parkta iki kız arasında kavga çıktı. Kızların arkadaşlarının da kavgaya dahil olmasıyla olay büyüdü. Yaşananları kayda alan erkekler ise kavgayı ayırmak yerine, “Arkadaşlar, boş insanların hepsi kavga ediyor. Oksijen israflarının hepsi burada” diyerek gençlere küfürler savurdu.

Kağıthane Çeliktepe’de bir parkta geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iddiaya göre, parka gelen iki genç kız arasında sevgili tartışmasından dolayı kavga çıktı.

ARKADAŞLARI DA DAHİL OLDU

Saç saça baş başa yaşanan kavgada kızların yanında bulunan arkadaş grupları da olaya dahil oldu. Bunun üzerine iki grup parkta birbirine girdi.

AYIRMAK YERİNE KÜFÜR ETTİ

O esnada yaşananları telefonla kayıt alan bir erkek ise kavga eden gençleri ayırmak yerine, “Arkadaşlar, boş insanların hepsi kavga ediyor. Oksijen israflarının hepsi burada. Gençler kapışıyor.” sözlerinin ardından gençlere küfürler savurdu. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili şahısların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...