İstanbul'da fabrika yangını! Ormana sıçrayan alevler kontrol altına alındı
İstanbul Sultangazi'de metruk binada başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken alevler kontrol altına alındı. Aynı fabrikada 2 hafta önce de yangın çıktığı öğrenildi.
- Yangın, saat 13.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tek katlı plastik eşya deposunda çıktı.
- Depo, yaklaşık 2 hafta önce de büyük çapta hasar görmüştü.
- Hurda ve içerdeki malzemelerin tutuşmasıyla büyüyen alevler ormanlık alana sıçradı.
- Vatandaşların panik yaşadığı yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.
- Çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı.
- Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.
Sultangazi Habipler Mahallesi 2723 Sokak'taki tek katlı plastik eşya deposunda saat 13.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaklaşık 2 hafta önce çıkan yangında da büyük çapta hasar gören depodan yeniden alevler yükseldi.
AK Parti'nin masasındaki son anket! Yükseliş sürüyor
Yangın hurda ve içerdeki malzemelerin tutuşmasıyla büyürken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
KONTROL ALTINA ALINDI
Alevler ormanlık alana da sıçrarken, bölgeden yükselen dumanlar kilometrelerce öteden görüldü. Yangın vatandaşların paniğe kapılmasına neden oldu. Çevre ilçelerden olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altında alındı. Deponun alev alev yandığı anlar ise dron kamerasına yansıdı.
Nebi Taşbaş isimli vatandaş, "Yangın ormanlık alana da sıçradı. Burası daha önce de yandı" dedi.
Hidayet Şahin ise, "Kedilere acıdım. Korktum. Yangın ormana da sıçradı" diye konuştu.
