İstanbullular dikkat! Vali Yerlikaya saat vererek duyurdu: Motosiklet ve elektrikli scooterlara trafik yasağı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbullular dikkat! Vali Yerlikaya saat vererek duyurdu: Motosiklet ve elektrikli scooterlara trafik yasağı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,  İstanbul'da saat 18.00'dan itibaren motosiklet, motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkmasına izin verilmeyeceğini duyurdu.

İstanbul'a yapılan uyarıların ardından kar yağışı özellikle bazı ilçelerde etkisini yoğun bir şekilde hissettirdi. Bunun ardından İstanbul için bugün peş peşe uyarılar geldi ve karın etkisini artıracağını belirtildi. Yetkililer İstanbul'da kar yağışının ilerleyen saatlerde daha sert olacağı yönünde uyarılar yaptı. Buna bağlı olarak İstanbul'da motosikletler ve scooterlar için saat verilerek trafik yasağı olacağı duyuruldu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1622212033352441859

VALİ YERLİKAYA DUYURDU

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Saat 18.00'den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle; motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...