Meral Akşener acı haberleri peş peşe duyurdu! İYİ Parti'den bir isim daha depremde hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meral Akşener acı haberleri peş peşe duyurdu! İYİ Parti'den bir isim daha depremde hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,5 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 ilde afet durumuna geçilirken acı haberler peş peşe geliyor. Toplam 1121 kişinin hayatını kaybettiği depremde İYİ Parti lideri Meral Akşener'de arka arkaya yayınladığı mesajlarda bir dava arkadaşını daha kaybettiğini duyurdu. Depremde hayatını kaybeden İYİ Parti Gaziantep İlçe Başkanı Bünyamin Tek'in ardından, Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanı Serhat Özdemir'inde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli şiddetli iki deprem 10 şehirde büyük yıkıma yol açarken, ekipler zamanla yarışarak enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor.

Çalışmalar devam ederken acı haberlerde peş peşe geliyor.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'de sosyal medya hesabından iki dava arkadaşını depremde kaybettiğini duyurdu.

Önce İYİ Parti Gaziantep İlçe Başkanı Bünyamin Tek'in depremde eşi ile beraber hayatını kaybettiğini duyuran Akşener, bir kaç saat sonra ise acı haberleri peş peşe verdi. 

Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanı Serhat Özdemir'inde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğini belirten İYİ Parti lideri Akşener, Malatya eski il başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da kardeşi, çocukları ve torunlarının deprem felaketinde vefat ettiklerini açıkladı. 

https://twitter.com/meral_aksener/status/1622596149617037313        

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM… 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin turan 6 Şubat 2023 17:50

Çok acı...Dayan Türkiyem.Biz neler gördük.

Sonraki Haber Yükleniyor...