- THY uçağı türbülansa girdi, kabin memurunun beli kırıldı
1 saat 38 dakika önce

Uçakta korku dolu anlar! THY uçağı türbülansa girdi, kabin memurunun beli kırıldı

Türk Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağının türbülansa girmesi sonucu kabin memurunun bel kemiği kırıldı. Uçağın tavanına yükselerek sırt üstü düşen kabin memurunun henüz iki aydır göreve başladığı öğrenildi. 
Gündem - Gündem
1 saat 57 dakika önce

Kardeşinin kimliği ile kaçarken kriminalin radarına takıldı

Kayseri'de 36 yıl hapis cezasıyla aranan bir kişi kardeşinin kimliği ile yakayı ele verdi. Yapılan fiziki takip sonucu yakalanan şahsın parmak izinin alınmasıyla C.O. olduğu kesinleşti. Zanlı gözaltına alınarak karakola götürüldü. 
 - Başakşehir'de hemşeri derneğine silahlı saldırı
3 saat 37 dakika önce

Başakşehir'de gece yarısı hemşeri derneğine silahlı saldırı! Yaralılar var

İstanbul Başakşehir'de bulunan Sinoplular Derneği’ne silahlı saldırı düzenlendi. Olayda  ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
 - Caminin önünden geçenleri şaşkına çeviren ilan
3 saat 57 dakika önce

Caminin önünden geçenleri şaşkına çeviren ilan: Müezzin için 1 milyon 950 bin liralık 'ev' yardımı

Eskişehir'de Deliklitaş Mahallesi'ndeki Hacı Havva Camii'nde lojman olmadığı için din görevlisinin atanmadığı iddia edildi. Caminin yönetimi tarafından cemaatten  1 milyon 950 bin lira değerinde ev için yardım talep edildi. Vatandaşlar 'yardım talebine' sert tepki gösterdi. 
 - CHP'li belediyede mobbing iddiası...
4 saat 11 dakika önce

CHP'li belediyede mobbing iddiası... Ülkü ocakları eski başkanı istifa etti

Yerel Seçimlerde MHP'den CHP'ye geçen Kastamonu Belediyesinde mobbing iddiası gündeme geldi. Ülkü Ocakları eski başkanı Yunus Abayoğlu sosyal medyadan istifa ettiğini duyurdu.
 - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
4 saat 23 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına 1 komiser daha tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütünde adı geçen bir komiser daha tutuklandı. Bugün tutuklu bulunan Arif Buğra Beşe ve Furkan Anıl Bahar'ın tahliyesine karar verilmişti.
 - İstanbul'da seyir halindeki araca silahlı saldırı
5 saat 16 dakika önce

İstanbul'da silahlı saldırı! Seyir halindeki araca kurşun yağdırıp kayıplara karıştı

İstanbul Bahçelievler’de bir şahıs, seyir halindeki araca ateş açarak kayıplara karıştı. Yaralanan sürücü araçtan inip yaya olarak kaçarken saldırı anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
 - Samsun'da vahşi cinayet!
5 saat 28 dakika önce

Samsun'da vahşi cinayet! İki çocuk annesi boğazı kesilerek öldürüldü

Samsun'da 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Kader Yıldırım evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. Eşini hareketsiz bulan Fatih Yıldırım'ın ekiplere haber vermesiyle ortaya çıkan olayda, Yıldırım'ın eşinin kolundaki altınların çalındığını söylediği öğrenildi. 
 - İlkokulda feci olay!
6 saat 13 dakika önce

İlkokulda feci olay! Eftelya sandviç yerken hayatını kaybetti

Düzce'de bir ilkokulda iddiaya göre arkadaşlarıyla sandviç yeme yarışması yapan 8 yaşındaki Eftelya Kaymak, sandviçin nefes borusuna kaçmasıyla hayatını kaybetti. Olayı duyan aile sinir krizi geçirdi. Valilik öğrenciye öğretmenler tarafından heimlich manevrası ile ilk yardımın yapıldığını ancak kurtarılamadığını olayla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.
 - Seçil Erzan davasında şaşırtan tanık ifadeleri
6 saat 46 dakika önce

Seçil Erzan davasında şaşırtan tanık ifadeleri: Yurt dışına kaçacak engel olun

Bankacı Seçil Erzan'ın yargılandığı fon vurgunu davasında ifade veren Erzan'ın birinci dereceden sicil amiri Sermin Tekin, Erzan'ın yakın arkadaşının 'Sırtımdan bıçakladı, yurt dışına kaçacak engel olun' dediğini söyledi. Tekin, Terim'in Erzan için 'Kızım gibidir' ifadesini kullandığını söyleyip banka yöneticilerinin olayın basına yansıdıktan sonra haberdar olduğunu kaydetti. 
 - "Uluslararası uzay limanı inşa edeceğiz"
8 saat 16 dakika önce

Türkiye uzaya kök salıyor... Bakan Kacır duyurdu: Uluslararası uzay limanı inşa edeceğiz

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay görevini tamamlayarak yurda geri dönmesinin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzayda gerçekleştirilecek yeni planı açıkladı. Bakan Kacır, "Bir uluslararası işbirliğiyle Türkiye bir uzay limanının paydaşı olacak önümüzdeki yıllarda. Böylelikle uzaya bağımsız erişebilen bir ülke olacağız" dedi.
 - Cezaevinde de faaliyetlerine devam etmişti!
8 saat 25 dakika önce

Adnan Oktar cephesinde yeni gelişme! Skandal ifadeler kullanan iki kadının olduğu davada tahliye kararı

Adnan Oktar'ın cezaevinde bulunduğu süreçte örgütsel faaliyetlerine devam ettiği yönündeki iddialar sonrası açılan 'güncel yapılanma' davasında dört kişi tahliye edildi. Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Pınar Demir ve Dilşad Kurt'un tahliyesine karar veren mahkeme aralarında örgüt yöneticisi  Meltem Arıkan Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın da olduğu 6 kişinin tutukluluk hallerinin devamına hükmetti. 
 - Anadolu parsı, sırtlan ile kapıştı
8 saat 36 dakika önce

Türkiye'de daha önce böylesi hiç görülmedi...  Anadolu parsı, sırtlan ile kapıştı

Koruma altına alınan Anadolu parsı, sırtlan ile karşı karşıya geldi. Türkiye'de daha önce hiçbir objektife yakalanmayan olayda Anadolu parsı ile sırtlanın kavga ettiği anlar anbean kaydedildi.
 - Validen  İliç faciasına ilişkin son dakika açıklaması
8 saat 44 dakika önce

Erzincan Valisi Aydoğdu'dan İliç faciasına ilişkin son dakika açıklaması

İliç'teki maden faciasının bilirkişi raporunda proje yönetim mekanizmasının doğru ve işler şekilde sürdürülmediği, maden alanındaki uyarı sisteminin de yetersiz olduğu kanaatine varıldığı belirtildi. Erzincan Valisi de rapora ilişkin yaptığı açıklamada, , bilirkişi raporunda 13 kişinin kusurlu bulunduğunu ve kusurlu bulunanların ifadelerine başvurulacağını belirterek, ayrıca bugün herhangi bir tutuklama olmadığını söyledi.
 - "Bataklık Operasyonu" davasında karar açıklandı
8 saat 51 dakika önce

"Bataklık Operasyonu" davasında Mahkeme hükmetti!

30 Haziran 2020'de uyuşturucu ticaretinden kaynaklı suç geliri soruşturması sonucu "Bataklık" kod adlı operasyonun yapılmıştı. "Suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama ve uyuşturucu ticareti" suçlarından 73 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
 - Türkiye'yi yakan cenaze töreni! Anne-oğul 5 ay sonra yan yan
8 saat 58 dakika önce

5 ay arayla trafik kazasında hayatlarını kaybettiler! Anne-oğul yan yana

İstanbul'da kuryelik yapan Ali Can Keskin, 4. Levent'te trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Keskin, iç kanama nedeniyle hayatını kaybetti. Keskin'in annesi Zeynep Keskin'in de 5 ay önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Gündem - Gündem
8 saat 58 dakika önce

Eskişehir'de örnek hareket! Tramvaydan inen vatmana şemsiye tuttu

Eskişehir'deki sağanak sırasında makas değiştirmek için tramvaydan inen vatmanın ıslanmaması için şemsiyeyle yardımına koşan kadın esnafın görüntüleri cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Kaçak yapıların yıkımında ortalık karıştı
8 saat 59 dakika önce

Kaçak 'tiny house' yapılarının yıkımı esnasında ortalık karıştı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Danişment köyünde bulunan karavanları yıkmak için harekete geçen jandarma ekipleri ve mülk sahipleri arasında arbede çıktı.
 - CHP'den aday olmuştu! İple asılı halde ölü bulundu
9 saat 11 dakika önce

CHP'den il başkan adayı olmuştu! Evinde ölü bulundu

Geçtiğimiz sene CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. Çiftçi'nin intihar ettiği ihtimali üzerine duruluyor.
Gündem - Gündem
9 saat 28 dakika önce

Türk ve Mısırlı gazeteciler Kahire’de buluştu

Yunus Emre Enstitüsü tarafından dünyanın farklı noktalarında gerçekleştirilen Medya Buluşmaları, bu kez Kahire’de Türk ve Mısırlı gazetecileri bir araya getirdi. Türk ve Mısırlı gazeteciler iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi ve medya işbirliğinin ileriye taşınması yönünde adımlar atılmasını ele aldı.
 - Dini nikahlı eşini kızıp evi ateşe verdi
9 saat 33 dakika önce

Dini nikahlı eşi ile tartışan kişi benzin döküp evi ateşe verdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde dini nikahlı eşi ile tartışan kişi, evdeki benzini oturma odasına dökerek, evi ateşe verdi.
Sona Git