Karpuz büyüklüğünde patlıcanlar ilgi odağı oldu: Tam tamına 1 kilo

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karpuz büyüklüğünde patlıcanlar ilgi odağı oldu: Tam tamına 1 kilo

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'de çiftçilik yapan Mehmet Sırtan karpuz büyüklüğünde patlıcanlar yetiştirdi. Satmak için ürünlerini pazara götüren Sırtan'ın patlıcanları ilgi odağı haline geldi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde çiftçilik yapan Mehmet Sırlan’ın yetiştirdiği karpuz büyüklüğündeki kiloluk patlıcanlar ilgi görüyor.

KARPUZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PATLICANLAR YETİŞTİRDİ

Burhaniye'ye bağlı Kızıklı Mahallesi'nde oturan 66 yaşındaki Mehmet Sırlan’ın ürettiği karpuz büyüklüğündeki kiloluk patlıcanlar ilgi görüyor. Ürettiklerini pazarda satan 3 çocuk babası Sırlan; domates, biber ve salatalık gibi ürünler de yetiştirdiğini söyledi.

Karpuz büyüklüğünde patlıcanlar ilgi odağı oldu: Tam tamına 1 kilo

PATLICANLAR 1 KİLO

Sebze fidelerini de kendisinin yetiştirdiğini anlatan Sırlan, “Gençliğimden beri çiftçilik yapıyorum. Ürettiklerimi de pazarda satıyorum. Patlıcanlarım ortalama bir kilo gelmektedir. Patlıcanlar iriliğinin yanı sıra çok da lezzetli. O yüzden ilgi görmektedir. Kilosunu 10 liradan satıyorum. Ayrıca, domates, biber ve salatalık gibi ürünler de yetiştiriyorum. Günümüzde çok üretmek lazım. Ben de üretmeye gayret ediyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...