Kılıçdaroğlu’ndan yeni gaf: Mısır’ı Türkiye’nin ili yapıp özel ekonomi bölgesi ilan etti

- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu’ndan yeni gaf: Mısır’ı Türkiye’nin ili yapıp özel ekonomi bölgesi ilan etti

GÜNDEM Haberleri

Maliye Bakanlığı gafıyla gündem olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir gafa imza attı. Ağrı’da miting düzenleyen Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır’ı Türkiye’nin ili sayıp özel ekonomi bölgesi olarak ilan etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı adaylarının seçim programları hız kazandı. Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’da  bu kapsamda yurdun dört bir yanında mitinglerine devam ediyor. Yaptığı gaflarla gündeme gelen Kılıçdaroğlu bu kez yeni bir gafa imza attı.

MISIR’I TÜRKİYE İLİ YAPTI

Ağrı’da miting düzenleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Buralara Erzurum merkezli olmak üzere Ağrı dahil, Elazığ dahil, Mısır, Kars, Iğdır ve Ardahan dahil bu bölgeyi özel ekonomi bölgesi yapacağız." şeklinde konuştu. Mısır’ı Türkiye ili yapan Kılıçdaroğlu, ülkeyi özel ekonomi bölgesi olarak ilan etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GAFLAR

Kılıçdaroğlu’nun Mısır gafı ilk değil. Kılıçdaroğlu son olarak katıldığı bir televizyon programında Maliye Bakanlığı yaptığını ifade etmişti. Sorulan bir soruyu cevaplarken “Ben Maliye Bakanlığı yaparken" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, gafıyla gündem olmuştu. Malatya’da ittifak ortaklarıyla açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı yerine Cumhur İttifakı demiş dikkatleri üzerine çekmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...