Kırmızı bültenle aranıyordu! Terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kırmızı bültenle aranıyordu! Terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ terör örgütü üyesi Irak uyruklu M.İ.A.A., Eskişehir’de yakalandı. Yapılan aramalarda ele geçirilen 38 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi.

Türkiye terörle mücadeleye hem yurt içi hem de yurt dışında devam ediyor. Irak ve Suriye'de PKK terör örgütüne indirilen darbelerin ardından yurt içinde kırmızı bültenle aranan DEAŞ terör örgütü üyesi yakalandı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN TERÖRİST YAKALANDI 

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri personelleri tarafından DEAŞ terör örgütü üyesi şahsın yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.

Kırmızı bültenle aranıyordu! Terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı

DEAŞ terör örgütünün silahlı kanadı içerisinde faaliyette bulunduğu ve Eskişehir’de olduğu tespit edilen, kırmızı bülten aranan Irak uyruklu M.İ.A.A., ekiplerin operasyonuyla yakalandı.

PARA VE DİJİTAL MATERYALE EL KONULDU

Yapılan aramalarda ele geçirilen 38 bin TL ve 200 dolar ve çok sayıda dijital materyale incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınan şahıs hakkında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya emniyet birimlerinin 3 gün boyunca 11 ilde düzenlenen dev operasyonları sayesinde 36 kişiyi yakaladığını duyurmuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...