Kocaeli'de 'gizemli' kavga! Hamile kadın ve eşine saldırıp ağır yaraladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kocaeli'de 'gizemli' kavga! Hamile kadın ve eşine saldırıp ağır yaraladılar

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde evinin önünde saldırıya uğrayan hamile kadın ve eşi hastanelik oldu. Saldırının sebebi henüz öğrenilemedi.

Akşam saatlerinde evinin önünde eşi C.Ç. ile beraber çay içen E.Ç. dehşeti yaşadı.

Koşarak yanlarına gelen Y.D. isimli şahıs tabancasını çıkartarak E.Ç'ye kurşun yağdırdı. Bacak ve karnından yaralanan E.Ç. kanlar içinde yere yığılırken, Y.D.'nin kızları ve iki akrabası da, 6 aylık hamile C.Ç.’yi yerde sopa ve tekmelerle feci şekilde darp etti. Çıkan arbedede Y.D. ile kızı da darbelerle yaralandı.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese çok sayıda polis, çevik kuvvet ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga dağıtıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. 2 kişinin gözaltına alındığı kavgada ağır yaralanan E.Ç.'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

GEÇEN YIL OĞLUNU KAYBETMİŞ

Öte yandan, geçtiğimiz temmuz ayında Y.D.'nin 13 yaşındaki oğlu Özgür Mert D.'nin denizde boğularak hayatını kaybettiği, 10 gün sonra ise Özgür Mert’in kıyıda kalan kıyafetlerini yaktığı iddia edilen bir kişinin yine baba Y.D. ve yakınları tarafından saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

GİZEM PERDESİNİ POLİS AYDINLATACAK

Polis olayla geniş çaplı inceleme başlattı. Olayların birbiriyle olan ilişkisi ekiplerin çalışmaları neticesinde belli olacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...