Korkunç olay! Genç sevgililer tek kurşunla intihar etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Korkunç olay! Genç sevgililer tek kurşunla intihar etti

GÜNDEM Haberleri

Beylikdüzü'nde yaşanan dehşet veren olayda 20 ve 19 yaşlarındaki genç sevgililer, evde hane halkı varken diğer oda da kafa kafaya verdi ve tek kurşun sıkarak intihar ettiler. Cenazeler evden çıkarılırken oluşan görüntü tüyleri ürpertti.

Sevgili olan iki genç, evde hane halkı varken tek kurşunla canlarına kıydılar. Silah sesi üzerine odaya gelen hane halkı gördüğü manzara karşısında dehşete düştü. Korkunç Olay, Kavaklı Mahallesi'nde saat 11.30 sıralarında bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre 2 yıllık erkek arkadaşı Muhammet Yaşar Tekin (20) ile evine gelen Duygu Unutmaz (19), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar etti. 

Korkunç olay! Genç sevgililer tek kurşunla intihar etti

AİLE EVDEYKEN İTNİHAR ETTİLER 

Olay sırasında Muhammet Yaşar Tekin'in ailesinin de evde olduğu, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdiği öğrenildi. Eve gelen polis ekibi, Tekin ve Unutmaz'ın cansız bedenleri ile karşılaştı. Yapılan olay yeri çalışması ve savcılık incelemesinin ardından silaha el konuldu.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...