Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı baskın! Çok sayıda polis bölgede

Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı baskın! Çok sayıda polis bölgede
Fotoğraf Başlığı Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı baskın! Çok sayıda polis bölgede

Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı polis operasyonu düzenlendi. Soruşturma kapsamında bazı belediye çalışanları ve eski yöneticiler ikametlerinden alınarak belediyeye getirildi.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde dikkat çeken bir operasyon gerçekleştirildi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Marmaris Belediyesi’ne baskın düzenledi.

ÖNERİLEN HABERLER
Marmaris Belediyesi davalık oldu! Mahkeme ‘haksız’ buldu
GÜNDEM

Marmaris Belediyesi davalık oldu! Mahkeme ‘haksız’ buldu

ÇALIŞANLAR BELEDİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Gece yarısı başlayan operasyonda çok sayıda polis ekibi belediye binasına girerken, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Soruşturma kapsamında bazı belediye çalışanlarının evlerinden alınarak belediyeye getirildiği, ayrıca önceki dönem görev yapan bazı yetkililerin de ifadeleri alınmak üzere belediyeye götürüldüğü belirtildi.

Operasyonun detaylarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, belediye binası ve çevresindeki hareketliliğin gece boyunca devam ettiği gözlendi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.