Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Penç-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Aziz vatanımız için terör ve teröristle mücadeleye tüm gücümüzle devam! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Operasyonlarımız, azim ve kararlılıkla sürecek!"

MSB bu açıklamasının ardından bir açıklama daha yaparak, etkisiz hale getirilen terörist sayısının 5'e yükseldiğini duyurdu. MSB, "MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Böylece bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5'e yükseldi" diye duyurdu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...