Sakarya’da mobilya deposunda yangın! 4 saat sonra söndürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir mobilya deposunda yangın çıktı. Atölyede yer alan eşyaların alev almasıyla büyüyen yangına ekiplerin müdahalesi sonucu 4 saat sonra kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'dak saat 17.00 sıralarında Adapazarı ilçesi Tuzla Mahallesi üzerinde bulunan Zirai Aletler Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir mobilya deposunda yangın meydana geldi. Dumanların gökyüzünü kapladığı ve şehrin dört bir yanından görülebilen yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 24 araç, 50 personeli ile 1 arazöz ve iş makinelerinin yardımıyla yaklaşık 2 saat müdahale edilen yangın yaklaşık 4 saat sonrada söndürüldü. Polis ekiplerinin de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Sakarya’da mobilya deposunda yangın! 4 saat sonra söndürüldü

KORKUTAN YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Şehrin birçok farklı noktasından görülebilen yangın ise havadan da görüntülendi. Yangın esnasında herhangi bir yaralananın olmadığı öğrenilirken, depo adeta küle döndü. Yangının çıkış sebebi ise soğutma çalışmalarının ardından belirlenecek.

Sakarya’da mobilya deposunda yangın! 4 saat sonra söndürüldü

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...