'Siber saldırı var' yalanıyla dolandırıcılık yapan 24 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
'Siber saldırı var' yalanıyla dolandırıcılık yapan 24 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberleri: Sinop merkezli 5 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 24 şüpheli gözaltına alındı. Gerçekleşen operasyonda çok sayıda dijital materyale de el konuldu.

Sinop merkezli 5 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 24 şüpheli gözaltına alındı. Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, telefonla aradıkları çok sayıdaki kişiyi "hesabınızın bulunduğu bankamıza siber saldırı var" diyerek dolandırdıkları tespit edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık veOrganize Suçlarla MücadeleŞubesi ekiplerince şüphelilerin yakalanması için Sinop, İstanbul, Trabzon, Rize ve Kocaeli'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda dijital materyale de el konuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...