Şırnak’ta kaçakçılık operasyonunda 61 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şırnak’ta kaçakçılık operasyonunda 61 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Şırnak ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda, Türkiye’ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda malzeme ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 61 kişi yakalandı.

Şırnak ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda, Türkiye’ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda malzeme ele geçirilirken, operasyonlarda 61 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Şırnak'ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlenerek; uyuşturucu madde, gümrük kaçağı malzemeye el konuldu. Şırnak ve Habur Sınır Kapısında yapılan operasyonlarda, 15,05 gram metamfetamin, 2 adet bong, 4,23 gram eroin, 2 bin 313 paket sigara, 4 bin 396 adet muhtelif emtia, 13 adet cep telefonu, 102 adet cep telefonu aksesuarı, 14 adet elektronik emtia, 390 kilogram kaçak çay, 23 kilogram nargile tütünü ve 7 şişe alkol ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda 38 kişi kaçakçılık, 17 kişi asayiş, 4 şüpheli terör, 1 şüpheli kayıp şahıs ve 1 şüpheli sahte belge ile ülkeden illegal çıkış yapmaya çalışma suçundan toplam 61 şüpheli gözaltına alınarak işlem yapıldı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...