Şırnak'ta yangın faciası: 1 çocuk hayatını kaybetti, 3 çocuk yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Şırnak'ta bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında yaşları 14 ile 15 arasında değişen 4 çocuk mahsur kaldı. Bina sakinleri tarafından kurtarılan çocuklardan 1'i öldü, 3'ü yaralandı.

Şırnak'ta Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangında K.Y., E.U., U.M.K. ve H.T. yaralandı.

1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan H.T. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 513. Sokak'ta bulunan bir binanın kazan dairesinde meydana gelen yangında 14 yaşındaki H.T'nin hayatını kaybettiği, 15 yaşındaki U.M.K'nin, 14 yaşındaki E.U'nun ve 12 yaşındaki K.Y'nin yaralandığı belirtildi.

Hızla olay yerine sevk edilen ekiplerin gerekli tüm müdahalelerde bulunduğu ifade edilen açıklamada, yaralanan çocukların Şırnak Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yaşanan elim olayla ilgili Şırnak Valiliği olarak incelemelerimiz devam etmektedir. Valiliğimiz süreçle ilgili yürütülen çalışmaları bizzat yakından takip etmektedir. Vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...