Son dakika: Batman'da Eren Abluka Sonbahar-Kış 20 Operasyonu başlatıldı

- Güncelleme:
Son dakika: Batman'da Eren Abluka Sonbahar-Kış 20 Operasyonu başlatıldı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika: Batman'da 650 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış 20 Operasyonu başlatıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları'nın halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Batman'da "Eren Abluka Sonbahar Kış-20 (Batman/Sason-Gömük) Şehit Jandarma Komando Asteğmen Orhan Sancar" operasyonu başlatıldı.

650 PERSONEL KATILIM SAĞLAYACAK

Batman İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde gerçekleştirilen operasyonda; jandarma özel harekat, polis özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 650 personel ve 44 operasyonel tim görev alıyor. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları'nın, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Son dakika: Batman'da Eren Abluka Sonbahar-Kış 20 Operasyonu başlatıldı

TERÖR ABLUKA ALTINA ALINIYOR

Teröri ülke gündeminden çıkarmak için yürütülen Eren Abluka operasyonları başarıyla devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 470 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış 19 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal-1 Operasyonu'nun başlatıldığını ve ilk günü Bestler Dereler bölgesinde 2 mağara ile 10 sığınağın imha edildiğini duyurmuştu.

Son dakika: Batman'da Eren Abluka Sonbahar-Kış 20 Operasyonu başlatıldı

EREN ABLUKA SONBAHAR-KIŞ OPERASYONLARI

2022 İlkbahar-Yaz dönemi Eren Abluka Operasyonlarının ardından, 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren 2022-2023 yılı Eren Abluka Sonbahar-Kış operasyonları başlatıldı. Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları serisinin ilki Şırnak İlinde Bestler-DerelerBölgesinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-1 Şehit J.Tğm. İsmail Can Akdeniz (Şırnak/Kaval Dağı-Bestler Dereler) Operasyonu’’ olarak planlanmış ve 01 Ekim 2022 tarihi itibarıyla icrasına başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...