Son dakika: Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Tolgahan D. ve iki avukat gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Tolgahan D. ve iki avukat gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemine oturan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili devam eden soruşturmada Tolgahan D. yeniden gözaltına alındı. Ayrıca soruşturma kapsamında iki avukat da gözaltına alındı.

Ankara'da yaşanan Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili tüm sis perdesini kaldırmaya çalışan adli makamlar Tolgahan D. yeniden gözaltına aldı. Ayrıca 15 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında iki avukat da gözaltına alındı.

3. KEZ GÖZALTINDA

Cinayetin tetikçisi olduğu iddia edilen kişiyi Ankara dışına çıkarttığı belirtilen daha önce iki kez gözaltına alınıp serbest bırakılan Tolgahan D., üçüncü kez gözaltına alındı.

Tolgahan D.'nin, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Durdu Özer koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller ışığında gözaltına alındığı öğrenildi.

Tolgahan D. ile birlikte iki avukat şüpheli daha gözaltına alındı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede vefat etmişti.

15 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili Ankara Cumhuriyeti Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 15 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...