Son Dakika... Haluk Levent trafik kazası geçirdi! Son sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika... Haluk Levent trafik kazası geçirdi! Son sağlık durumu nasıl?

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgesinde aktif yardım faaliyetlerini yürüten Ahbap'ın kurucusu ve sanatçı Haluk Levent Hatay’dan Pazacık’a giderken kaza geçirdi.

Asrın felaketi olarak tarihe geçen depremlerde ilk günden beri yardımlarda bulunan Haluk Levent, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine yardım götürürken trafik kazası yaptı. Kazanın ardından hastaneye götürülen Haluk Levent'in kazayı hafif atlattığı durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şarkıcıya ilk müdahalenin ardıdndan boyunluk takıldı.

KAZA SONRASI İLK AÇIKLAMA: GERÇEKTEN İYİYİM

Deprem bölgesinde kaza geçiren Haluk Levent'ten sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi. Levent sosyal medya hesabından "Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık galiba. Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyiyim" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/haluklevent/status/1625457184715816967

Son Dakika... Haluk Levent trafik kazası geçirdi! Son sağlık durumu nasıl?
 Ahbap'ın kurucusu ve sanatçı Haluk Levent

DEVLET BAHÇELİ AHBAP'A YÜKLENMİŞTİ!

Partisinin grup toplantısında konuşma yapan Devlet Bahçeli, Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerle ilgili konuşmasında AHBAP ve Babala TV'ye sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap'çılar, babala'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" dedi. 

“BEN HERGÜN DEVLETİN KURUMLARI İLE ÇALIŞIYORUM”

AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabından MHP lideri Bahçeli'nin sözlerine cevap verdi. Levent, paylaşımında kendisini ziyaret eden Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın görüntülerini yayınladı. Ünlü sanatçı "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası iş birliği olmadan başarı olmaz" ifadelerini kullandı. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erhan Albayrak14 Şubat 2023 14:09

Geçmiş olsun Allah şifa versin Allah seni yardım ettiklerinin yüzü suyu hürmetine korusun

Sonraki Haber Yükleniyor...