Tuzla tersanesindeki gemi yangını kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tuzla'da tersanede bakıma alınan bir gemide yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Bir kişi dumandan etkilenirken, gemide hasar oluştu.

Tuzla'da tersanede tadilatta olan yağ tankeri gemisinin makine dairesinde yangın çıktı. Yangın. saat 20.00'da Tuzla'da Aydıntepe Mahallesi Güzin Sokak üzerindeki tersanede meydana geldi. Tadilatta olduğu öğrenilen 110 metre uzunluğundaki Panama bandıralı yağ tankeri gemisi alev aldı. 

EKİPLER KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışmasının ardından yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Bir kişi dumandan etkilenirken, gemide hasar oluştu. Dumandan etkilenen kişiye olay yerinde ambulansta müdahale edildi. İtfaiyenin olay yerinde çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...