Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere sert çıktı: Suç duyurusunda bulunacağım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere sert çıktı: Suç duyurusunda bulunacağım

GÜNDEM Haberleri

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı yayın organlarında bakanlık görevini devam ettirmek adına bazı hamlelerde bulunulduğunu söylediği haberlere sert çıktı. Süleyman Soylu, "İftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam ediyorlar. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır" dedi.

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, bazı internet sitelerinde hakkında yapılan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Bakanlık görevini devam ettirmek adına bazı hamlelerde bulunduğu söyleyen Soylu, bu duruma sert ifadelerle tepki gösterdi.

İşte Süleyman Soylu'nun kişisel sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşım;

"İFTİRA VE YALAN KAMPANYASI..."

"Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır. Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Süleyman Soylu, hakkında yapılan habere sert çıktı: Suç duyurusunda bulunacağım

Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...