Süleyman Soylu'dan yeni kabine sonrası ilk açıklama: Kutlu görev için tebrik ediyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süleyman Soylu'dan yeni kabine sonrası ilk açıklama: Kutlu görev için tebrik ediyorum

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'de yer vermediği Süleyman Soylu, sosyal medyadan 'Türkiye Yüzyılı Kabinesi'ni tebrik ederek, Erdoğan'a ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı da kutlayan Soylu, "Rıza-i ilahisine talip olduğumuz Allah'a hamdolsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de gerçekleştirilen Göreve Başlama Töreni'nin ardından yeni Kabine'yi açıkladı.

Eski Kabine'de İçişleri Bakanı olarak görev alan Süleyman Soylu'nun yerine, İstanbul Valisi olarak görev yapan Ali Yerlikaya getirildi.

SOYLU PAYLAŞIM YAPTI

Yeni Kabine'de görev verilmeyen Süleyman Soylu, sosyal medyadan paylaşım yaptı. Kabine'deki isimleri kutlayan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı Kabinesi'ni tebrik ediyorum." dedi.

"ALİ YERLİKAYA ARKADAŞIMIZI KUTLUYORUM"

Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizlere, beraber çalışma onurunu takdir eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a; büyük bir demokrasi zaferine imza attığımız Cumhur İttifakı'na; birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza ve hizmetkarı olduğumuz Aziz Milletimize minnettarım. Bu kutlu göreve getirilen İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya arkadaşımızı kutluyorum. Rıza-i ilahisine talip olduğumuz Allah'a hamdolsun."

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1665080780911960068

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...