Yer: Adapazarı: Bayram günü temizlik işçileri davul zurnaya eşlik etti, ortaya yürek ısıtan anlar çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sakarya’da Adapazarı Belediyesi’nde temizlik işçisi iki arkadaşın, çöpleri topladıkları esnada sokak arasında çalan davul ve zurnaya dans ederek eşlik etti.Yürekleri ısıtan anların yaşandığı görüntüler ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Adapazarı Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan iki arkadaşın bayram günü çalıştıkları esnada dans ettiği görüntüler görenleri gülümsetti. Güllük Mahallesi Amasyalı Sokak üzerindeki çöpleri toplamaya giden iki arkadaş, sokak arasında çalan davul ve zurnaya eşlik ederek dans etmeye başladı.

DAVUR ZURNA EŞLİĞİNDE DANS EDEREK İŞLERİNİ YAPTILAR

Vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. İki arkadaşın görevlerini yaptıkları esnada çekilen amatör görüntüler sosyal medyada ilgi gördü. Görüntülerde, iki kişinin davul ve zurnaya eşlik ederek dans ettikten sonra çöp kamyonuna binerek bölgeden uzaklaştıkları anlar yer aldı.

Öte yandan, bu görüntüler geçtiğimiz yıl Aksaray Belediyesi temizlik işçilerinden Hamit Karakaya'nın, işini yaparken müzik dinleyip dans ederek viral olduğu anları akıllara getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...