Bahar dizisinde Seren'i 28 yaşındaki oyuncu Nil Sude Albayrak canlandırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisinde Seren'i 28 yaşındaki oyuncu Nil Sude Albayrak canlandırıyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyuncu kadrosunda Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un olduğu Bahar dizisi karakterlerini hangi oyuncuların oynadığı merak ediliyor. Yayınlanan son bölümündeki sahneleriyle konuşulan Bahar dizisi Seren'i kim, gerçek adı ne soruları gündeme geldi. Nil Sude Albayrak kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Nil Sude Albayrak'ın hayatı ve biyografisine dair detaylar haberimizde yer alıyor. İşte, detaylar...

Bahar dizisi Seren'i kim, gerçek adı ne? Nil Sude Albayrak kimdir, kaç yaşında? Nil Sude Albayrak hangi dizilerde oynadı? Nil Sude Albayrak'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Show Tv ekranlarında her salı saat 20.00'de yayınlanan Bahar dizisi oyuncuları araştırılıyor. 

BAHAR DİZİSİ SEREN'İ KİMDİR, GERÇEK ADI NE? 

Bahar dizisinde Seren karakterini Nil Sude Albayrak canlandırıyor. Seren karakteri, Bahar'ın çalıştığı hastanede olan kıdemli asistan doktordur. 

NİL SUDE ALBAYRAK KİMDİR? 

Nil Sude Albayrak, 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümününde tamamladı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat oyunculuk atölyesinde eğitimle alarak, tiyatro kariyerine başlamış oldu. Pek çok tiyatro oyunu ve müzikalde oynayan Albayrak, 2021 yapımı Birthday kısa filminde oynadı. Ardından 2022 yapımı Şahmeran, 2023 yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti ve son olarak Aile dizisinde rol aldı. Şimdilerde ise Bahar dizisinde Seren karakterini canlandırıyor. Bahar dizisinde Seren'i 28 yaşındaki oyuncu Nil Sude Albayrak canlandırıyor - 1. Resim

NİL SUDE ALBAYRAK ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda

Atatürk Geldi

Artiz Mektebi

Pera Müzikali

Sevgi Müzilali

Yalandan Kim Ölmüş

Şarkılar Seni Söyler

NİL SUDE ALBAYRAK HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI?

Birthday -  2021 (Kısa film)

Şahmeran - 2022 (Dijital dizi) 

Kimler Geldi Kimler Geçti - 2023 (TV Dizisi)

Aile - 2023 (TV Dizisi)

Bahar - 2024- devam ediyor (TV Dizisi)

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...