Odine Solutions halka arz tarihi henüz belli olmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Odine Solutions halka arz tarihi henüz belli olmadı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sermaye Piyasa Kurulu, Odine Solutions Teknoloji'nin halka arzını onayladı. Ardından Odine ne zaman halka arz olacak sorusu araştırılmaya başlandı. Odine Solutions Teknoloji halka arz kaç lot verir, fiyatı ne kadar merak ediliyor. İşte, detaylar...

Odine Solutions halka arz ne zaman? sorusunun cevabı araştırılmakta. SPK'nın Odine Solutions Teknoloji'nin halka arzını onaylamasını n ardından halka arzın detaylarının belli olması bekleniyor. Yatırımcılar, Odine halka arz kaç lot verir, fiyatı ne kadar merak ediyor. 

ODİNE SOLUTİONS HALKA ARZ NE ZAMAN?

Odine Solutions halka arz tarihi onaylı izahname yayınlandığında belli olacak. Onaylı izh

ODİNE SOLUTİONS HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Odine Solutions Teknoloji halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine halka arz büyüklüğü 1, 32 milyar TL olduğu öğrenildi. Odine Solutions halka arz tarihi henüz belli olmadı - 1. Resim

ODİNE HALKA ARZ KAÇ LOT?

Odine halka arz da toplam 44 milyon lot dağıtılacak. 

ODİNE HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Odine Solutions halka arzın katılım endeksine uygun olup olmadığı onaylı izahname yayınlandıktan sonra öğrenilecek. Helal hassasiyeti olan yatırımcılar halka arz olunan hisseleri katılım endeksine uygun olup olmamasına göre alıyor. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...