Akbank çöktü mü? Son dakika! 15 Kasım Akbank mobil neden açılmıyor, sorun mu var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Akbank çöktü mü? Son dakika! 15 Kasım Akbank mobil neden açılmıyor, sorun mu var?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Akbank kullanıcıları 15 Kasım günü mobil uygulamaya giriş esnasında bazı teknik problemler yaşadı. Mobil uygulamaya giremeyen kullanıcılar ise Akbank çöktü mü? Son dakika! 15 Kasım Akbank mobil neden açılmıyor, sorun mu var? sorularını araştırdı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Akbank mobil uygulamasına giriş yapmak isteyenler sorun ile karşılaştı. Sorun yaşayan kullanıcılar ise arama motorlarında Akbank çöktü mü? Son dakika! 15 Kasım Akbank mobil neden açılmıyor, sorun mu var? sorularına yanıt aradı. İşte detaylar...

15 KASIM AKBANK ÇÖKTÜ MÜ?

Akbank mobil uygulamasına giriş yaparken sorun ile karşılaşan kullanıcılar Akbank çöktü mü? sorusunu araşıtırdı. 

Bazı programlar sayesinde uygulamalarda meydana gelen teknik problemler raporlanıyor böylece Akbank mobil uygulamanın çöküp çökmediğini öğrenebiliyoruz. 15 Kasım günü ise Akbank mobil uygulamasında bazı teknik problemler meydana geldi. Ekipten henüz bir açıklama gelmedi fakat teknik sorunun kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

AKBANK HAKKINDA BİLGİLER!

Akbank, Ocak 1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş insanı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulmuş özel banka. Yaklaşık 94 milyar dolar seviyesindeki aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük bankalarından biri haline gelmiştir. Akbank 2017 yılında Brand Finance tarafından hazırlanan “Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası” araştırmasında üst üste 6. Kez ‘Türkiye’nin En Değerli Banka Markası’ olmuştur. Akbank bu marka değeri ile dünya genelinde 500 bankanın bulunduğu listede 94. sırada yer almıştır. Akbank ayrıca, 2015 yılında Brand Finance’in yaptığı “Dünyanın En Değerli 500 Markası” araştırmasında “Türkiye’nin En Değerli Markası” olmuştur.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...