Aynı bölgede ikinci vaka! Timsah saldırısına uğrayan kadın feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aynı bölgede ikinci vaka! Timsah saldırısına uğrayan kadın feci şekilde can verdi

Hayatın İçinden Haberleri

ABD'de bulunan lagünde köpeğini yürüyüşe çıkaran bir kadın timsah saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ekipler timsahı bölgeden uzaklaştırdı. Hayatını kaybeden kadının cesedi otopsi için Adli Tıp’a götürüldü.

ABD'de bulunan lagünde bir kadına saldırarak ölümüne yol açan timsah kıyıdan uzaklaştırıldı. Olay, bölgede ölümle sonuçlanan ikinci saldırı olmasıyla da dikkatleri çekti.

İhlas Haber Ajans'ının haberine göre, ABD’nin Güney Carolina eyaletinde köpeğiyle yürüyüş yapan 69 yaşında bir kadın, timsah saldırması sonucu hayatını kaybetti.
ABD’nin Güney Carolina eyaletine bağlı Hilton Head Adası’nda son bir yılda ikinci timsah saldırısı gerçekleşti.

Adada yaşayan 69 yaşında bir kadına timsah saldırdı. İspanyol Wells topluluğundaki golf sahasının sınırında bulunan lagünün yanında köpeğiyle yürüyüş yaptığı sırada saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polisler timsahı bölgeden uzaklaştırırken kadının cesedi otopsi için Adli Tıp’a götürüldü.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında aynı bölgede 88 yaşındaki bir kadın, evinin yakınındaki bir lagünde timsah saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...