MasterChef'te dün akşam kim elendi? 3 Aralık 2023 MasterChef veda eden isim!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MasterChef'te dün akşam kim elendi? 3 Aralık 2023 MasterChef veda eden isim!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Dilara, Tolga, Eren, ve Esra arasındaki yaşanan eleme oyununda bir kişi, hayallerine veda etti. MasterChef'te dün akşam elenen yarışmacı kim? 3 Aralık 2023 Masterchef'te veda eden kim oldu?

TV8 ekranlarında Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yemek yarışması MasterChef All Star'ın Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı.MasterChef All Star’ın 168. bölümünde Dilara, Esra,Eren, Tolga arasındaki eleme oyununda bir kişi yarışmaya veda etti. 3 Aralık Pazar 2023 elenen isim kim oldu? En düşük puanı alan yarışmacı kim? Bu hafta MasterChefte kim elendi? Detaylar haberimizde.

Some Sivrioğlu, bu hafta yarışmada kuralların değişeceğini söylemişti. MasterChef'te ''Bu haftadan sonra artık eleme sistemi değişiyor. Her gecenin sonunda bir kişi eleme potasına gidecek. 3 takım ve 1 bireysel oyunu olmak üzere her oyun sonunda 1 aday çıkacak. İki etaplı ve puanlama sistemli eleme finali oynanacak" denildi.

 MASTERCHEF ALL STAR ELEME ADAYLARI KİM?

Kadronun azalmasıyla elemede 4 kişinin mücadele ettiği yarışmanın ilk etabında Dilara, Esra , Eren ve Tolga ayva ve pembe tane biber kullanarak en lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı 168. bölümde eleme etabının ikinci turada ise uskumru dolması tabağını yaptılar.

MasterChefte Pazar gecesi eleme heyecanı ilk etap tamamlandı. İlk etapta puan sıralaması şu şekilde:

Tolga:19
Eren:18
Esra: 20
Dilara :18


MASTERCHEF ALL STAR’DA DÜN KİM KİM ELENDİ?

Gecenin sonunda ise uskumru dolması tabağını en başarısız yapan isim Tolga oldu. İki etaplı ve puanlama sistemi olan eleme gecesinde Masterchef All Star'da Tolga elenerek yarışmaya veda etti.

MasterChef'te dün akşam kim elendi? 3 Aralık 2023 MasterChef veda eden isim!

MASTERCHEF GECENİN PUANLARI

İlk etabın en yüksek puanı alan Esra oldu.İkinci etapta uskumru dolması yapan yarışmacılar zorlu ürünün yanına salata ve nar ekşisi ile sunumlarını yaptı. İkinci etapta ise en yüksek puana ulaşan yarışmacı oldu. Çatlak çıkarılmamasına özen gösteren yarışmacıların ikinci etap sonrası puanları.

Eren:39

Dilara: 38

Tolga: 36

Esra: 38

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...