Eyyûb el-Ensarî'yi canlandıran Ghassan Massoud: Bu rol benim için bir onur

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eyyûb el-Ensarî'yi canlandıran Ghassan Massoud: Bu rol benim için bir onur

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fatih Sultan Mehmed’in hayatını işleyen “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinde rol alan ünlü Hollywood oyuncusu Ghassan Massoud video-mesaj yayınladı. Mesajında dizide yer almasının harika bir fırsat olduğunu kaydetti.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ-

Fatih Sultan Mehmed’in hayatını işleyen “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi dün akşam ilk defa TRT 1’de seyirciyle buluştu. Dizide Eyüb Sultan yani Ebû Eyyûb el-Ensârî karakterini canlandıran tanınmış Hollywood oyuncusu Ghassan Massoud, bir video-mesaj yayınladı.

“Cennetin Krallığı” ve “Karayip Korsanları” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Massoud, mesajında dizide yer almasının harika bir fırsat olduğunu kaydederek “Hakikaten Peygamber Efendimizin, Konstantiniyye’nin fethinin müjdesini taşıyan büyük sahabe Ebû Eyyûb el-Ensârî’nin karakterini canlandırmak harika ve özel bir şeydi” dedi.

Sanat hayatında birçok İslami karakteri oynadığına işaret eden usta oyuncu “Bunlardan belki de en öne çıkanı ilk Raşidin halifesi Ebûbekir es-Sıddîk karakteri ve Hollywood’da canlandırdığım ve Batı toplumu ve genel olarak dünyada büyük etkisi olan Selâhaddin el-Eyyûbi karakteridir. Şimdi de Ebû Eyyûb el-Ensârî karakterini canlandırmaktan onur duydum ve bunun arzu edilen tesiri bulacağını tüm kalbimle umuyorum” ifadelerini kullandı.

Ghassan Massoud, güçlü bir hükümdar ve lider olarak yeni bir çağ açan büyük sultan Fatih Sultan Mehmed Han’ı konu alan bir dizi yapmanın muhteşem bir başarı olduğunu da sözlerine ilave etti.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...