Sadri Alışık ödülleri sahiplerini buldu

Sadri Alışık ödülleri sahiplerini buldu

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Usta oyuncu Zerrin Tekindor, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde de ipi göğüsledi!

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 19'uncusu, önceki gece MKM'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Ahmet Kural, 'Düğün Dernek' filmindeki performansıyla 'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülünü aldı. Törene filmdeki rol arkadaşı Murat Cemcir'le katılan Kural, gişede de büyük başarı yakalayan filmle ilgili "Üç ay rekoru elimizde tuttuk, sonra Şahan (Gökbakar) geldi bizi geçti" diye espri yaptı. Kural, gazetecilerin "Peki kıskandınız mı?" sorusuna "Öyle bir şey olamaz, rekor kırdığımızda bizi ilk arayanlardan biri Şahan'dı. Rekorumuzu egale ettiğinde kendisini ilk arayan da biz olduk" dedi.
Bu kez kaçmadılar!
Ahmet Özhan geceye tedavi gördükten sonra hamile kalan 50 yaşındaki eşi Filiz Akbulut'la katıldı. İlk kez gazetecilerden kaçmadan yan yanagelen Özhan ve Akbulut soruları yanıtlamadan salona girdi. Akbulut'un karnının belirginleşmeye başladığı gözden kaçmadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...