TRT'den yeni dizi! 'Bir Sevdadır' yola çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TRT'den yeni dizi! 'Bir Sevdadır' yola çıktı

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TRT’nin yeni dizisi “Bir Sevdadır”ın ilk bölümünün gösterimi, Conrad İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliğinde düzenlenen galaya TRT yönetimi, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yönetmen Günay Günaydın, oyuncular Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Merve Şeyma Zengin katıldı.

"BİR AİLE ORTAMI VAR"

Dizide “Yeşil” karakterini canlandıran Sude Zülal Güler, dizinin güçlü bir senaryosu olduğunu, seyircide karşılık bulmasını ümit ettiklerini söyledi. “Futbolcu Yasin” karakterini oynayan Feyyaz Şerifoğlu ise “Çalışmalarımız yoğun oldu ama şu an için istediğimiz gibi gidiyor. Ekip olarak çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Bir aile ortamı var” şeklinde konuştu.

“Kadın hakları” vurgulu dizi, hapishaneden yeni çıkan ve çocuklarıyla özgürlük mücadelesine girişen Yeşil adlı kadın ile ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı’nın kesişen hikâyesini merkezine alıyor.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...