Tarantino süper bir filmle veda edecek

Tarantino süper bir filmle veda edecek

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Dokuzuncu filmi “Bir Zamanlar… Hollywood’da” ay sonunda Türkiye’de vizyona girecek olan ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, son bir film daha çektikten sonra kariyerini noktalamayı planladığını kaydederek “Son filmimin ne hakkında olacağını henüz bilmiyorum. Çektiğim tüm filmleri özetleyen devasa bir ‘süper film’ olmasını istiyorum. Tüm hikâyelerimin bir kapanışı olmasını arzu ediyorum” dedi.

MURAT ÖZTEKİN

Film tanıtımı için gittiği Rusya’da konuşan Tarantino, medyada son filmine yönelik yapılan “cinsiyetçilik ve ırkçılık” eleştirilerini “saçmalık” olarak nitelendirerek “Filmde oluşturduğumuz karakterler beni temsil etmiyor, onlar kendi içlerinde birer karakterler. Yani Rick Dolton ‘İtalya’ya şu makarnaları görmeye gitmek istemiyorum’ dediğinde buna katılmıyorum ama o dönemde ABD’de yaşayan bir karakter olan Rick Dolton böyle bir cümle kurabilir” değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...