Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘İlmeğin Ucunda’ bir sanat var...

‘İlmeğin Ucunda’ bir sanat var...

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kıymetli halı ve kilimler bu defa bir sanat galerisini süslüyor. Sultanahmet’te tarihî bir mekânda yer alan Verni Art Salon “İlmeğin Ucundaki Söz” sergisi ile halı, kilim meraklıları, koleksiyoncu ve sanatseverleri bir araya getiriyor...

MURAT ÖZTEKİN

Verni Art Salon Genel Sanat yönetmeni Melis Uludağ, daha önce böyle bir sergi yapılmadığına temas ederek “Azerbaycan’ın yedi bölgesinin halıları, Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki koleksiyonlardan Türkiye’ye kazandırılan halılar, Hereke halıları, Kayseri, Sivas ve İran Tebriz halıları ile Türkiye’nin bu çapta ilk sergisini gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en meşhur yün ve el dokuması halıları kilim ve benzeri dokumaları bir araya getirilmesi için koleksiyoncularımız katkıda bulundu. Projelerimize kesintisiz olarak devam edeceğiz. Hedefimiz her ay yeni bir sergi” diye konuşuyor.  “İlmeğin Ucundaki Söz” sergisi 22 Eylül’e kadar görülebilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...