İstanbul fotoğrafla keşfedilecek!

İstanbul fotoğrafla  keşfedilecek!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Fotoğraf dünyasının kalbi 10 gün boyunca İstanbul’da atacak... Bu sene 3. defa yapılacak olan 212 Photography Istanbul, 8-18 Ekim tarihleri arasında festivale has bir rota dâhilinde beş farklı mekânda gerçekleşecek.

MURAT ÖZTEKİN

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının katkılarıyla yapılacak festival, İstanbullulara yeni keşif rotaları sunacak. Merkez üssü Yapı Kredi bomontiada olacak sergilerin bu seneki durakları arasında; Tekfur Sarayı Müzesi, Zülfaris Karaköy, Şerefiye Sarnıcı ve Akaretler Sıraevler yer alacak. 212 Photography Istanbul; sergiler, online atölyeler, film gösterimleri, söyleşiler, portfolyo değerlendirmeleri ve uluslararası bir yarışmanın yer aldığı programıyla takipçilerine geniş bir içerik sunacak. Michal Cheblin, Ouka Leele, Clemens Ascher, Julia Hetta ve Bruno Barbey gibi ünlü sanatçıların enstantaneleri festival çerçevesinde görülebilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...