10 yıllık evlilik bitti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim bugün boşanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
10 yıllık evlilik bitti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim bugün boşanıyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, 2 çocuğunun babası 10 yıllık kocası Volkan Bahçekapılı'dan bugün boşandı.

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kendisi gibi ünlü kızı Buse Terim, bugün boşandı.

10 YILDIR EVLİLER

2014'te Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile dünyaevine giren Buse Terim, bu evlilikten de 2 kız çocuğu dünyaya getirmişti. Bir süredir evliliklerine ikinci bir şans verdikleri konuşulan Bahçekapılı çifti, bugün boşanma davasına girdi.

10 yıllık evlilik anlaşmalı bitti! Buse Terim bugün boşanıyor - 1. Resim

ANLAŞMALI BİTTİ

Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası, bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Çiftin 10 yıllık evliliği tek celsede bitti. 

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Davanın ardından ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Buse Terim, "Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde, ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...