Şarkıcı Aleyna Tilki sevenlerini korkuttu

Düzenleyen:
Şarkıcı Aleyna Tilki sevenlerini korkuttu

MAGAZİN Haberleri

Exxen’de izleyicisiyle buluşan İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan şarkıcı Aleyna Tilki paylaşımıyla endişelendirdi.

Instagram hesabından ‘doktora gidiyorum’ mesajı paylaşan Tilki, hayranlarından gelen yoğun mesajlardan sonra açıklama yaptı. 20 yaşındaki Tilki “Hakkımda birkaç tane haber çıkmış ‘ben doktora gidiyorum’ deyince! Bazıları doğru bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı” dedi. 
‘EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK’
“Ne kadar emek, o kadar yemek diyorlar… Ben çalışmaktan çok mutluyum” ifadesinde bulunan ünlü şarkıcı “Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum bu hafta çekeceğim hem de İşte Bu benim Masalım dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. İyi bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürece her şey çok güzel” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...