Okan Buruk'tan olay tepki: Elini sıkmadı, taraftara işaret etti
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 mağlup oldukları Union Saint-Gilloise maçının İspanyol hakemi Jose Maria Sanchez'in kararlarına büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın ardından da tepkisini sürdüren tecrübeli teknik adam, hakemlerin elini sıkmadı ve ıslıklayan taraftarlara tepkilerini artırmaları yönünde işaret yaptı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin beşinci haftasında konuk ettiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, maçın ardından tepkisini sürdürdü.
GALATASARAY KIRMIZI BEKLEDİ
Union Saint-Gilloise takımının galibiyet golünü atan Promise David, Galatasaray karşısında 36. dakikada sarı kart gördü.
24 yaşındaki Kanadalı forvet, 54. dakikada ise Uğurcan Çakır'ın ayağına basarken İspanyol hakem Jose Maria Sanchez, bu pozisyonu kartsız geçti.
KARARA TEPKİLER YÜKSELDİ
Galatasaray'da başta Okan Buruk olmak üzere tüm takım, bu karara büyük tepki gösterdi. Promise David, 57. dakikada Galatasaray'a golünü attı ve bir dakika sonra oyundan alındı.
TRİBÜNLERE İŞARET ETTİ
Müsabakanın ardından sahaya girerek rakip oyuncuları tek tek tebrik eden Buruk, hakemlerin önünden öylece geçti. İspanyol hakem ve yardımcılarının elini sıkmayan deneyimli çalıştırıcı, ıslıklayan tribünlere eliyle tepkilerini artırmaları yönünde işaret yaptı.
Galatasaray derbi öncesi ağır yaralı: Union SG galibiyeti aldı, 33 maçlık tarihi seri bitti
TARİHİ SERİ SONA ERDİ
Galatasaray, Union Saint-Gilloise müsabakasıyla birlikte evinde 33 maç sonra mağlup oldu.
Cimbom bu müsabaka öncesinde son olarak 2024-2025 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre takımı Young Boys'a kaybetmiş daha sonra Süper Lig'de 24, UEFA Avrupa Ligi'nde 5, UEFA Şampiyonlar Ligi ile Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2'şer olmak üzere yaptığı 33 karşılaşmada 24 galibiyet, 9 beraberlik almıştı.
