Erkan Petekkaya, Kenan ve Kıvanç'a sahip çıktı

Düzenleyen:
Erkan Petekkaya, Kenan ve Kıvanç'a sahip çıktı

MAGAZİN Haberleri

Mektepli aktör Erkan Petekkaya, modellik yarışmasında adını duyurup jönlük makamına ulaşan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlere sahip çıktı.

Oyunculuk sektöründe "mektepli-alaylı" konusu konservatuvarlı oyuncular tarafından sık sık gündeme getirilir. Son yıllarda güzellik ve modellik yarışmalarında birinci çıkan isimlerin direkt dizilerde başrol olarak yer alması konuyu daha da tartışılır hale getirdi.

DESTEK MESAJI GELDİ

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olarak 'mektepli' oyuncu sınıfından olan Erkan Petekkaya, tartışmaya dahil olan son isim oldu. Petekkaya, alaylı oyunculara destek verir yönde görüşünü bildirdi.

"ENERJİSİ TUTUYORSA NEDEN OLMASIN"

Katıldıkları modellik yarışmasıyla adını duyuran ardından ise başarılı işleriyle jönlük mertebesine kadar yükselen Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Tolgahan Sayışman ve Burak Özçivit gibi isimlere destek çıkan Petekkaya, "Enerjisi tutuyorsa neden olmasın? Ben kamera önü oyunculuk yapmak için illa ki konservatuvar eğitimi alınması gerektiğine inanmıyorum" diyerek olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...