Fikret Ali’ye kardeş geliyor: İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya bebeğin ismini açıkladı

Düzenleyen:
Fikret Ali’ye kardeş geliyor: İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya bebeğin ismini açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Hazal Haya, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Meslektaşı Ali Atay ile Fikret Ali adında bir çocukları bulunan Kaya, kız bebeklerine verecekleri ismi ilk kez açıkladı.

Hazal Kaya, 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Ali Atay ile 2019 yılında dünya evine girmişti. Çift aynı yıl oğulları Fikret Ali’yi kucağına alarak ilk kez bebek sevinci yaşamıştı.

Ünlü çift şimdilerde ikinci kez anne baba olma heyecanı yaşıyor. Her fırsatta anne olmayı çok sevdiğini belirten Kaya’nın geçtiğimiz günlerde 3 aylık hamile olduğu iddia edilmişti.

Ünlü oyuncudan beklenen açıklama gelmiş, ikinci kez anne olmaya hazırlanan Kaya, bebek beklediklerini ve cinsiyetinin belli olduğunu söylemişti.

ADI ‘LEYLA’ OLACAK

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. İkinci çocuğunun cinsiyetinin kız olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, bebeğine koyacağını ismi de duyurdu.

Fikret Ali’ye kardeş geliyor: İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya bebeğin ismini açıkladıHazal Kaya, paylaşımında “Sürpriz yumurta yükleniyor, Leyla geliyor. İkinci isme karar veremedik. Acele ettirdiniz karnım bile çıkmadı daha” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...