Kahkahaya hazır olun: Çekimler bitti, vizyon tarihi belli oldu! 'Çakallarla Dans' 6 geliyor

Düzenleyen:
Kahkahaya hazır olun: Çekimler bitti, vizyon tarihi belli oldu! 'Çakallarla Dans' 6 geliyor

MAGAZİN Haberleri

Türk sinemasının en uzun soluklu filmlerinden biri olan Çakallarla Dans’ın 6. filmi geliyor. İlk filminden bu yana ilgiyle izlenen Çakallarla Dans’ın yeni afişi yayınlandı ve vizyon tarihi de belli oldu. Heyecanla beklenen komedi türündeki yapımın detayları merak konusu olurken altıncı filmde kadroya yeni katılan isimler de dikkat çekti.

Kahkaha tufanına hazır olun! İlk filmi 2010 yılında vizyona giren komedi türündeki yapım izleyiciyi yine güldürmeye hazırlanıyor. Çekimleri İstanbul, Bodrum ve Kos Adası’nda gerçekleştirilen Çakallarla Dans’ın ne zaman vizyona gireceği açıklandı.

Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures'ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans' beyaz perdenin en çok ilgi gören yapımlarından biri oldu.

‘ÇAKALLAR’ YURT DIŞINA AÇILIYOR

Türk sinemasının en uzun soluklu serilerinden biri olan filmin yeni macerasında seyircinin çok sevdiği “Çakallar” bu kez yurtdışına açılacak. Film, 2 Aralık’ta sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Kahkahaya hazır olun: Çekimler bitti, vizyon tarihi belli oldu! 'Çakallarla Dans' 6 geliyorFilmin yeni afişinden...

KADROYA YENİ İSİMLER KATILDI

Komedi serisi, 6. filminde de ana kadrosunu koruyor. 2010’dan beri her seride rol alan Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yeniden bir araya geldi. Öte yandan kadroya Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan da katıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...