MasterChef Türkiye yarışmacısı Hasan Biltekin nişanlandı: Başlangıcımız sonsuz olsun

Düzenleyen:
MasterChef Türkiye yarışmacısı Hasan Biltekin nişanlandı: Başlangıcımız sonsuz olsun

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye yarışmasında geçtiğimiz sezon ikinciliği göğüsleyen Hasan Biltekin evlilik yolunda ilk adımı attı. Biltekin bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişanlandığını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

Geçen sezon MasterChef’te yarışan Hasan Biltekin iddialı tabaklarıyla çok konuşuluyordu. Eren Kaşıkçı ile finale kalan başarılı yarışmacı MasterChef’te ikinci oldu. Biltekin, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi.

MasterChef Türkiye yarışmacısı Hasan Biltekin nişanlandı: Başlangıcımız sonsuz olsunHasan Biltekin ve Hülya Acar

“BİR MAŞALLAHINIZI ALIRIZ DOSTLARIM”

Hasan Biltekin bir süredir birlikte olduğu doktor sevgilisi Hülya Acar ile nişanlandı. Biltekin, nişan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafların altına ise şu notu düştü:

“Bir maşallahınızı alırız dostlarım, başlangıcımız sonsuz olsun. Mutluluk bizimle ve heyecanımızı paylaşan herkesle olsun. Dünden beri yanımızda olan herkes o kadar güzel dileklerde ve dualarda bulundu ki sevincimize sevinç kattınız, hepiniz iyi ki varsınız.”

MasterChef Türkiye yarışmacısı Hasan Biltekin nişanlandı: Başlangıcımız sonsuz olsunHasan Gültekin'in sosyal medyada paylaştığı nişan fotoğrafları...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...