O Ses Türkiye kim birinci oldu? O Ses Türkiye şampiyon kim oldu? (O Ses Türkiye Büyük Ödül ne kadar?)

Düzenleyen:
O Ses Türkiye kim birinci oldu? O Ses Türkiye şampiyon kim oldu? (O Ses Türkiye Büyük Ödül ne kadar?)

MAGAZİN Haberleri

Dün gece O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında sunduğu ses yarışmasında halk oylaması ile finale kala isimler belirlendi. Aylardır beğeni ile izlenen yarışmada Hadise, Beyaz, Murat Boz ve Seda Sayan'ın yarışmacılarından kimler kaldı? Finale kalan yarışmacılardan O Ses Türkiye kim birinci oldu? O Ses Türkiye şampiyon kim oldu? büyük merak konusu oldu. Finale kalan yarışmacılar arasından O Ses Türkiye'de kazanan Ferat Üngür oldu. Bu kıran kırana mücadelede O Ses Türkiye büyük ödül ne kadar? diye araştırılıyor.

O Ses Türkiye'de geçtiğimiz akşam yarı final heyecanı ile nefesler tutuldu. Hadise, Beyaz, Murat Boz ve Seda Sayan'ın takımındaki yarışmacılar kıran kırana mücadele etti. Halk oylaması ile yarışmacılar finale adını yazdırdı. Finale kalan yarışmacılar Beyaz; Gülce Kahtalı, Barış ve Baran Solar, Umut Kaç, Murat Boz: Bartu Gürhan, Ferat Üngür, Hadise; Anıl Şimşek oldu. Peki O Ses Türkiye büyük ödül ne kadar? O Ses Türkiye kim birinci oldu? O Ses Türkiye şampiyon kim oldu? tüm sorularınızın cevabı haberimizde.

O SES TÜRKİYE'DE HANGİ JÜRİNİN YARIŞMACILARI FİNALE KALDI?

Beyaz; Gülce Kahtalı, Barış ve Baran Solar, Umut Kaç

Murat Boz; Bartu Gürhan, Ferat Üngür

Hadise; Anıl Şimşek

Seda Sayan; Hiçbir yarışmacısı finale katılamadı

O Ses Türkiye kim birinci oldu? O Ses Türkiye şampiyon kim oldu? (O Ses Türkiye Büyük Ödül ne kadar?)

O SES TÜRKİYE'Yİ KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında sunduğu ses yarışmasında finale kalan yarışmacılar arasından O Ses Türkiye'de kazanan Ferat Üngür oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU FERAT ÜNGÖR KİMDİR?

Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediği  Zülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti. 

Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör halkın takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİLERİ

O Ses Türkiye'de 2018 yılının birincisinin de ilan edilmesiyle birlikte, gözler geçtiğimiz yılki birincilere çevrildi. Yarışma tarihinde şu ana kadar birinciliklerini ilan eden isimlerin tamamı erkek olurken, şampiyon olan ilk kadın yarışmacı Lütfiye oldu. İşte, geçtiğimiz yıllardaki birinciler hakkında kısa bir özet;

2017- DODAN ÖZER: Hadise'nin yarışmacısı olan Dodan, 39 yaşında ve Muş Vartoludur.
2016- EMRE SERTKAYA: Gökhan'ın yarışmacısı olarak birinciliği elde etmişti.
2015- ELNUR HÜSEYNOV: Dönemin jüri üyesi Ebru Gündeş'in yarışmacısı olan Elnur, ilk günden itibaren dikkatleri üzerine toplamıştı.
2014- HASAN DOĞRU: Yarışmada şampiyonluğu elde etmesinden iki yıl sonra programa konuk olan Hasan, verdiği kilolar ile dikkat çekmişti.
2013- MUSTAFA BOZKURT: Dönemin jüri üyesi Mustafa Sandal'ın yarışmacısıydı.
2012- OĞUZ BERKAY FİDAN: Murat Boz'a ilk ve tek şampiyonluğunu kazandıran Oğuz Berkay Fidan, aynı zamanda yarışmanın ilk birincisidir.

O SES TÜRKİYE BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Araba ve single albüm O Ses Türkiye'nin büyük ödülü.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...