Yine final, yine Nusret! Sosyal medyada yorum yağdı: Adam her masada var...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yine final, yine Nusret! Sosyal medyada yorum yağdı: Adam her masada var...

MAGAZİN Haberleri

Dünya Kupası final maçının ardından sahaya girmesi ile tüm dünyada konuşulan Nusret Gökçe, bu kez de İstanbul'da düzenlenen Şampiyonlar Ligi finali öncesi restoranını ziyaret eden ünlü isimler ile gündeme geldi.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya gelmiş, normal süresi 3-3 biten karşılaşmadan kupayla ayrılan taraf Arjantin olmuştu. Karşılaşmanın ardından en çok konuşulan isimler arasında ise ünlü kasap Nusret Gökçe yer almıştı.

Kendine has 'tuz serpme' hareketiyle sosyal medyada fenomen olan ve 'saltbae' olarak bilinen Nusret Gökçe, Fransa'yı devirerek şampiyonluğa ulaşan Arjantin için sahaya inerek Dünya Kupası ile birlikte poz vermişti.

FIFA'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

İlginç hareketleriyle dikkat çeken ve Messi'yi darladığı anlarla sosyal medyada gündem olan Nusret, bu hareketleriyle günlerce konuşulmuştu. FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırdığını belirtmişti.

KAZANAN YİNE NUSRET OLDU

Sahadaki halleri ile tepki çeken Nusret, Şampiyonlar Ligi finali öncesinde de gündeme geldi. Manchester City ile Inter arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finali öncesinde eski yıldız futbolcular Nişantaşı'nda görüntülendi.

İngiliz futbol kulübü Manchester City'nin başkanı Haldun el-Mübarek ve eski futbolcular Pierre van Hooijdonk, Sergio Aguero, Carlos Tevez ve Luis Figo, Nişantaşı'ndaki Nusret'e gitti.

Nusret bu ziyaretten sosyal medyanın yine gündemine oturdu. Nusret Gökçe'yi ziyaret edenleri gören sosyal medya kullanıcıları "Yine Nusret kazandı", "Adam her masada var", "Büyük azim büyük kazanç" yorumları yaptı.

Yine final, yine Nusret! Sosyal medyada yorum yağdı: Adam her masada var...

FİNALİ DE YERİNDE İZLEDİ

Nusret, 2022 Dünya Kupası finalinden sonra Şampiyonlar Ligi finalinde de görüntülendi. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki finali izleyen ünlü şef, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. Ancak bu kez, 2022 Dünya Kupası'nı kaldırdığı o ünlü pozunu sergilemedi.

Yine final, yine Nusret! Sosyal medyada yorum yağdı: Adam her masada var...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...